Aanbouw.

Bij een aanbouw aan uw woning wordt altijd duurzaam materiaal gebruikt, en zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu.

Bij het maken van een aanbouw aan uw huis, moeten er keuzes gemaakt worden voor de te gebruiken materialen voor bijvoorbeeld isolatie, kozijn, betimmering, (b.v. voor plaathout of onderhoudsvrij voor boeihout en plafonds en andere betimmeringen rondom) en dakbedekking.

Bij al deze keuzes wordt u begeleid en krijgt de voor en nadelen uitgelegd over de verschillende mogelijkheden. Op deze manier krijgt u precies de aanbouw die u in gedachten had.

Wilt u serieus uw woning groter maken en een of meerdere kamers toevoegen, dan is een dakopbouw een zeer goed alternatief. Zowel voor een woning met een plat dak als een woning met een schuin dak zijn er voldoende mogelijkheden om een dakopbouw of een extra verdieping te maken.

Het maken van een dakopbouw of een extra verdieping is meer werk dan het plaatsen van een dakkapel. Het vraagt dus om een professionele aanpak bij zowel het bouwproces als de aanvraag van de vergunning. Maar als het werk op een goede manier is aangepakt en opgeleverd, heeft uw woning veel meer ruimte en neemt de waarde van uw woning aanzienlijk toe.